• Tarikh: 16 Mac 2017
  • Masa: 11 Pagi 
  • Tempat: Dewan Harmoni PIBG SMKBBSL

​MAKLUMAN BAGI CALON YANG BAKAL MENERIMA SLIP KEPUTUSAN SPM, SILA PATUHI ARAHAN BERIKUT:

  1. Sila pakai pakaian yang KEMAS dan SOPAN. TIDAK BOLEH memakai seluar pendek, skirt pendek, seluar yang ketat, baju tanpa lengan dan baju yang terlalu ketat.
  2. Bawa KAD PENGENALAN.
  3. Calon yang BELUM MENJELASKAN sumbangan PIBG / motivasi , sila menjelaskan bayaran-bayaran ini di kaunter bayaran yang terletak di dalam dewan sebelum mengambil slip keputusan SPM. Slip Keputusan SPM hanya boleh diambil apabila segala bayaran tersebut telah diselesaikan. Pastikan resit bayaran diterima.
  4. Calon yang BELUM MEMULANGKAN BUKU TEKS sekolah, sila pulangkan buku teks di kaunter SPBT di foyer sebelum mengambil slip keputusan SPM. Slip Keputusan SPM hanya boleh diambil apabila semua buku teks yang dipinjam telah dipulangkan ke Unit SPBT. Pastikan resit pemulangan buku teks diterima.
  5. Sila berkumpul lebih awal di Dewan Harmoni pada jam 11.00 pagi kerana Pengumuman Rasmi  Pelajar Yang Cemerlang (mendapat semua A) akan dilakukan dan penyerahan slip keputusan pelajar cemerlang akan disampaikan oleh Pengetua.
  6. Penyerahan Slip Keputusan SPM bagi calon-calon SPM 2016 akan bermula SELEPAS penyerahan Slip Keputusan SPM pelajar cemerlang selesai.

HARAP MAKLUM.